Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fizjologia zwierząt

Tytuł:
Fizjologia zwierząt
Autorzy:
Schmidt-Nielsen, Knut (1915- )
Temat:
Fizjologia zwierząt
Adaptacja - zoologia
Rok wydania:
1964
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Seria:
Podstawy Biologii Współczesnej
Opis fizyczny:
187, [1] s. : il. ; 18 cm
Współtwórcy:
Serafiński, Włodzimierz ( -2012). Tłumaczenie
Uwagi:
Bibliogr
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01279cam#a2200313#i#4500
001 0522700451165
003 KAT 021
005 20230802200303.5
008 080310s1964####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 1964/5113
035 %a (OCoLC)749667857
035 %a b20833222
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d KAT 021 %d KAT 021 %d KAT 021
041 1 # %a pol %h eng
080 # %a 591.1/.4
100 1 %a Schmidt-Nielsen, Knut %d (1915- ).
245 1 0 %a Fizjologia zwierząt / %c Knut Schmidt-Nielsen ; [tł. z ang. Włodzimierz Serafiński].
246 1 # %i Tyt. oryg.: %a Animal physiology.
260 # %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1964.
300 %a 187, [1] s. : %b il. ; %c 18 cm.
490 1 %a Podstawy Biologii Współczesnej
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Fizjologia zwierząt
650 9 %a Adaptacja %x zoologia
700 1 # %a Serafiński, Włodzimierz %d ( -2012). %e Tłumaczenie
830 0 %a Podstawy Biologii Współczesnej
856 4 # %u http://opac.pbw.katowice.pl/site/recorddetail/0522700451165 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 591.1/.4 %y fizjologia, embriologia, anatomia zwierząt

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
64474
Status:
dostępna
Nr inwentarza:
. 64474
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.