Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Studia nad ideą podmiotowości człowieka

Tytuł:
Studia nad ideą podmiotowości człowieka
Temat:
Antropologia filozoficzna
Rok wydania:
1999
Wydawca:
Lublin : Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej
ISBN:
8322714653
Opis fizyczny:
273 s. ; 24 cm
Współtwórcy:
Czarnecki, Zdzisław Jerzy (1934- ). Redakcja
pbl Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin).
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01223nam#a2200277#i#4500
001 0522700242846
003 KAT 021
005 20200131201938.5
008 160404s1999####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8322714653
035 %a IDWydania963
040 %a KAT 021 %c KAT 021 %e PNN
080 # %a 122/129
080 # %a 141.333
245 0 0 %a Studia nad ideą podmiotowości człowieka / %c red. Zdzisław J. Czarnecki.
260 # %a Lublin : %b Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej, %c 1999.
300 %a 273 s. ; %c 24 cm.
650 9 %a Antropologia filozoficzna
700 1 # %a Czarnecki, Zdzisław Jerzy %d (1934- ). %e Redakcja
710 2 # %4 pbl %a Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin).
856 4 0 %u http://opac.pbw.katowice.pl/site/recorddetail/0522700242846 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-227-1465-3
980 %a 122/129 %y metafizyka szczegółowa - przyczynowość, wolność i konieczność, celowość, porządek, determinizm, wartość, skończoność, nieskończoność, istota życia i śmierci, inkarnacja
980 %a 141.333 %y filozofia człowieka
981 1 %a 122/129 : 141.333

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
152078
Status:
dostępna
Nr inwentarza:
. 152078
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.