Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pomysły do filozofii dziejów rodzaju ludzkiego. T. 3

Tytuł:
Pomysły do filozofii dziejów rodzaju ludzkiego. T. 3
Autorzy:
Herder, Johann Gottfried von (1744-1803)
Temat:
Antropologia filozoficzna
Historiozofia
Filozofia przyrody
Rok wydania:
1838
Wydawca:
Wilno : T. Glucksberg
Opis fizyczny:
[8], 341, [3] s. ; 23 cm
Współtwórcy:
Bychowiec, Józef Władysław (1778-1845). Tłumaczenie
T. Glucksberg (Wilno). pbl
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01108nam#a2200265#i#4500
001 0522700226397
003 KAT 021
005 20220408200228.0
008 160404s1838####pl#||||g#||||||||#||pol#d
035 %a IDWydania44611
040 %a KAT 021 %c KAT 021 %e PNN
080 # %a 1
100 1 %a Herder, Johann Gottfried von %d (1744-1803).
245 1 0 %a Pomysły do filozofii dziejów rodzaju ludzkiego. T. 3 / %c przez Herdera ; dzieło przeł. z jęz. niem. z dodatkiem przedm. i opisu życia aut. przez Józefa Bychowca.
260 # %a Wilno : %b T. Glucksberg, %c 1838.
300 %a [8], 341, [3] s. ; %c 23 cm.
650 9 %a Antropologia filozoficzna
650 9 %a Historiozofia
650 9 %a Filozofia przyrody
700 1 # %a Bychowiec, Józef Władysław %d (1778-1845). %e Tłumaczenie
710 2 # %a T. Glucksberg (Wilno). %4 pbl
856 4 0 %u http://opac.pbw.katowice.pl/site/recorddetail/0522700226397 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 1 %y filozofia - dzieła o treści ogólnej ; studia i prace filozoficzne
981 1 %a 1

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
113230
Status:
dostępna
Nr inwentarza:
. 113230
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.