Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy teoretyczne inżynierii chemicznej i procesowej

Tytuł:
Podstawy teoretyczne inżynierii chemicznej i procesowej
Autorzy:
Kembłowski, Zdzisław
Michałowski, Stanisław
Strumiłło, Czesław
Zarzycki, Roman
Temat:
Technologia chemiczna - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1985
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN:
8320406498
Opis fizyczny:
523, [1] s. : wykr. ; 24 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. pbl
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01100nam#a2200289#i#4500
001 0522700224019
003 KAT 021
005 20190319122513.3
008 160404s1985####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8320406498
035 %a IDWydania46607
040 %a KAT 021 %c KAT 021 %e PNN
080 # %a 661
100 1 %a Kembłowski, Zdzisław.
245 1 0 %a Podstawy teoretyczne inżynierii chemicznej i procesowej / %c Zdzisław Kembłowski [i in.].
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1985.
300 %a 523, [1] s. : %b wykr. ; %c 24 cm.
650 9 %a Technologia chemiczna %v podręcznik akademicki
700 1 # %a Michałowski, Stanisław.
700 1 # %a Strumiłło, Czesław.
700 1 # %a Zarzycki, Roman.
710 2 # %a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. %4 pbl
856 4 0 %u http://opac.pbw.katowice.pl/site/recorddetail/0522700224019 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-204-0649-8
980 %a 661 %y przemysł chemiczny, technologia chemiczna, inżynieria chemiczna
981 1 %a 661

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
110942
Status:
dostępna
Nr inwentarza:
. 110942
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.