Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Historia kultury historią cywilizacji

Tytuł:
Historia kultury historią cywilizacji
Autorzy:
Labuda, Gerard (1916-2010)
Temat:
Kultura - historia
Rok wydania:
1993
Wydawca:
Poznań : Uniwersytet im. Adama Mickiewicza
ISBN:
8323204985
Seria:
Wykłady Inauguracyjne / Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, 0551-6587 ; nr 32
Opis fizyczny:
19 s
Współtwórcy:
pbl Uniwersytet im. Adama Mickiewicza (Poznań).
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01124nam#a2200277#i#4500
001 0522700194791
003 KAT 021
005 20190319121105.7
008 160404s1993####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8323204985
035 %a IDWydania17228
040 %a KAT 021 %c KAT 021 %e PNN
080 # %a 008
100 1 %a Labuda, Gerard %d (1916-2010).
245 1 0 %a Historia kultury historią cywilizacji / %c Gerard Labuda.
260 # %a Poznań : %b Uniwersytet im. Adama Mickiewicza, %c 1993.
300 %a 19 s.
490 1 %a Wykłady Inauguracyjne / Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, %x 0551-6587 ; %v nr 32
650 9 %a Kultura %x historia
710 2 # %4 pbl %a Uniwersytet im. Adama Mickiewicza (Poznań).
830 0 %a Wykłady Inauguracyjne - Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu %x 0551-6587 %v nr 32
856 4 0 %u http://opac.pbw.katowice.pl/site/recorddetail/0522700194791 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-232-0498-5
980 %a 008 %y cywilizacja, kultura - ogólnie
981 1 %a 008

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
K VIII-2/32 e
Status:
dostępna
Nr inwentarza:
. 139480
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.