Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Globalizacja i co z tego dla ludzi wynika

Tytuł:
Globalizacja i co z tego dla ludzi wynika
Autorzy:
Bauman, Zygmunt (1925-2017)
Temat:
Globalizacja
Rok wydania:
2004
Wydawca:
Warszawa : Państwowy Instytut Wydawniczy
ISBN:
8306028279
Seria:
Biblioteka Myśli Współczesnej
Opis fizyczny:
157 s. ; 20 cm
Współtwórcy:
Klekot, Ewa (1965- ). Tłumaczenie
Państwowy Instytut Wydawniczy. pbl
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01142nam#a2200301#i#4500
001 0522700192513
003 KAT 021
005 20211210200143.3
008 160404s2004####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8306028279
035 %a IDWydania32082
040 %a KAT 021 %c KAT 021 %e PNN
080 # %a 327.39
100 1 %a Bauman, Zygmunt %d (1925-2017).
245 1 0 %a Globalizacja i co z tego dla ludzi wynika / %c Zygmunt Bauman ; przeł. Ewa Klekot.
250 %a Wyd. 1 - dodr. 4.
260 # %a Warszawa : %b Państwowy Instytut Wydawniczy, %c 2004.
300 %a 157 s. ; %c 20 cm.
490 1 %a Biblioteka Myśli Współczesnej
650 9 %a Globalizacja
700 1 # %a Klekot, Ewa %d (1965- ). %e Tłumaczenie
710 2 # %a Państwowy Instytut Wydawniczy. %4 pbl
830 0 %a Biblioteka Myśli Współczesnej
856 4 0 %u http://opac.pbw.katowice.pl/site/recorddetail/0522700192513 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-06-02827-9
980 %a 327.39 %y Unia Europejska - integracja ; zbliżenia na gruncie językowym, rasowym, geograficznym, religijnym i in.
981 1 %a 327.39

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
161437
Status:
dostępna
Nr inwentarza:
. 161437
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.