Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Filozofia świata : wybrane zagadnienia i kierunki filozofii przyrody

Tytuł:
Filozofia świata : wybrane zagadnienia i kierunki filozofii przyrody
Autorzy:
Heller, Michał (1936- )
Temat:
Filozofia przyrody
Filozofia i etyka
Rok wydania:
1992
Wydawca:
Kraków : Znak
ISBN:
8370060390
Opis fizyczny:
191 s. ; 20 cm
Współtwórcy:
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. Wydawca
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01101cam#a2200265#i#4500
001 0522700190384
003 KAT 021
005 20220408134911.3
008 160404s1992####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8370060390
035 %a IDWydania22772
040 %a KAT 021 %c KAT 021 %e PNN %d KAT 021
080 # %a 113/119
100 1 %a Heller, Michał %d (1936- ).
245 1 0 %a Filozofia świata : %b wybrane zagadnienia i kierunki filozofii przyrody / %c Michał Heller.
260 # %a Kraków : %b Znak, %c 1992.
300 %a 191 s. ; %c 20 cm.
650 9 %a Filozofia przyrody
658 %a Filozofia i etyka
710 2 # %a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. %e Wydawca
856 4 0 %u http://opac.pbw.katowice.pl/site/recorddetail/0522700190384 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-7006-039-0
980 %a 113/119 %y kosmologia ; filozofia przyrody ; ogólne prawa przyrody ; przestrzeń, czas, ruch, materia, siła, energia
981 1 %a 113/119

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
135334
Status:
dostępna
Nr inwentarza:
. 135334
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
XIII-6/3 a
Status:
dostępna
Nr inwentarza:
. 135009
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.