Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia wody i ścieków

Tytuł:
Chemia wody i ścieków
Temat:
Woda - chemia
Ścieki - chemia
Chemia analityczna
Rok wydania:
1993
Wydawca:
Gliwice : Politechnika Śląska
Seria:
Skrypty Uczelniane / Politechnika Śląska, 0434-0825 ; nr 1754
Opis fizyczny:
228 s., [1] k. skl. : tab., rys. ; 24 cm
Współtwórcy:
Zieliński, Jerzy. Redakcja
pbl Politechnika Śląska (Gliwice).
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01224nam#a2200313#i#4500
001 0522700178979
003 KAT 021
005 20190319120401.3
008 160404s1993####pl#||||g#||||||||#||pol#d
035 %a IDWydania13525
040 %a KAT 021 %c KAT 021 %e PNN
080 # %a 543
080 # %a 628
245 0 0 %a Chemia wody i ścieków / %c pod red. Jerzego Zielińskiego.
250 %a Wyd. 3.
260 # %a Gliwice : %b Politechnika Śląska, %c 1993.
300 %a 228 s., [1] k. skl. : %b tab., rys. ; %c 24 cm.
490 1 %a Skrypty Uczelniane / Politechnika Śląska, %x 0434-0825 ; %v nr 1754
650 9 %a Woda %x chemia
650 9 %a Ścieki %x chemia
650 9 %a Chemia analityczna
700 1 # %a Zieliński, Jerzy. %e Redakcja
710 2 # %4 pbl %a Politechnika Śląska (Gliwice).
830 0 %a Skrypty Uczelniane - Politechnika Śląska %x 0434-0825 %v nr 1754
856 4 0 %u http://opac.pbw.katowice.pl/site/recorddetail/0522700178979 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 543 %y chemia analityczna
980 %a 628 %y inżynieria sanitarna, inżynieria środowiskowa ; woda, ścieki, odpady
981 1 %a 543:628

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
142671
Status:
dostępna
Nr inwentarza:
. 142671
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.