Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antropologiczna komponenta problematyki obiektywności bytu

Tytuł:
Antropologiczna komponenta problematyki obiektywności bytu
Autorzy:
Radzioch, Lech
Temat:
Antropologia filozoficzna
Ontologia
Rok wydania:
1989
Wydawca:
Katowice : Uniwersytet Śląski
ISBN:
8322602197
Seria:
Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, 0208-6336 ; nr 1009
Opis fizyczny:
149, [3] s. ; 24 cm
Współtwórcy:
pbl Uniwersytet Śląski (Katowice).
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01114nam#a2200289#i#4500
001 0522700173865
003 KAT 021
005 20190319120135.2
008 160404s1989####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8322602197
035 %a IDWydania29310
040 %a KAT 021 %c KAT 021 %e PNN
080 # %a 111
100 1 %a Radzioch, Lech.
245 1 0 %a Antropologiczna komponenta problematyki obiektywności bytu / %c Lech Radzioch.
260 # %a Katowice : %b Uniwersytet Śląski, %c 1989.
300 %a 149, [3] s. ; %c 24 cm.
490 1 %a Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, %x 0208-6336 ; %v nr 1009
650 9 %a Antropologia filozoficzna
650 9 %a Ontologia
710 2 # %4 pbl %a Uniwersytet Śląski (Katowice).
830 0 %a Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach %x 0208-6336 %v nr 1009
856 4 0 %u http://opac.pbw.katowice.pl/site/recorddetail/0522700173865 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-226-0219-7
980 %a 111 %y metafizyka, ontologia, zagadnienia ogólne, byt
981 1 %a 111

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
K II-5/1009
Status:
dostępna
Nr inwentarza:
. 127551
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.