Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Katolicki wymiar edukacji domowej

Tytuł:
Katolicki wymiar edukacji domowej
Autorzy:
Skotnicki, Wojciech Jerzy (1963- )
Temat:
Edukacja domowa
Wychowanie do wartości
Wychowanie katolickie
Edukacja i pedagogika
Rok wydania:
2023
Wydawca:
Toruń : Akapit Wydawnictwo Edukacyjne : Jagielloński Instytut Wydawniczy
ISBN:
9788366951341
9788367201124
Seria:
Monografie Akademii Jagiellońskiej
Opis fizyczny:
203 strony ; 23 cm
Współtwórcy:
Jagielloński Instytut Wydawniczy (Toruń). Wydawca
Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit". Wydawca
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje naukowe
Opracowanie
Uwagi:
Bibliografia na stronach 183-203
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01782cam#a2200457#i#4500
001 0523500991638
003 KAT 021
005 20240124130558.0
008 230918s2023####pl###########|000#0#pol#c
015 %a UWD 2023/30645
020 %a 9788366951341 %q (Akapit)
020 %a 9788367201124 %q (JIW)
035 %a (PL)b1000003015511
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9913298913005606
035 %a 991053085901305066
040 %a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %d LUBL KUL %d WA N %d WA M %e PNN %d KAT 021
046 %k 2023
100 1 %a Skotnicki, Wojciech Jerzy %d (1963- ). %e Autor
245 1 0 %a Katolicki wymiar edukacji domowej / %c Wojciech Jerzy Skotnicki.
260 # %a Toruń : %b Akapit Wydawnictwo Edukacyjne : %b Jagielloński Instytut Wydawniczy, %c 2023.
300 %a 203 strony ; %c 23 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
388 1 %a 2001-
490 1 %a Monografie Akademii Jagiellońskiej
504 %a Bibliografia na stronach 183-203.
650 9 %a Edukacja domowa
650 9 %a Wychowanie do wartości
650 9 %a Wychowanie katolickie
655 9 %a Opracowanie
658 %a Edukacja i pedagogika
710 2 # %a Jagielloński Instytut Wydawniczy (Toruń). %e Wydawca
710 2 # %a Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit". %e Wydawca
830 0 %a Monografie Akademii Jagiellońskiej
856 4 # %u http://opac.pbw.katowice.pl/site/recorddetail/0523500991638 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-66951-34-1 ( Akapit)
920 %a ISBN 978-83-67201-12-4 (JIW)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
182255
Status:
dostępna
Nr inwentarza:
. 182255
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
LIV-2/21 b
Status:
dostępna
Nr inwentarza:
. 182254
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.